ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

ΔΙΚΛΙΝΑ ΤΡΙΚΛΙΝΑ


ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Σε φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορείτε να απολαύσετε διακοπές γεμάτες αναζωογόνηση στα καθαρά και διατηρημένα διαμερίσματα της οικογένειας Σκόνδρα.
Τα διαμερίσματα και τα στούντιος βρίσκονται σε μια ήσυχη τοποθεσία και απέχουν περίπου 70 m από την γαλαζοπράσινη και κρυστάλλινη θάλασσα, που μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με TV, A/C, ντους, τουαλέτα, κουζίνα και άνετο μπαλκόνι με θέα στον καταπράσινο κήπο, όπου μπορείτε να πάρετε τον πρωινό καφέ σας. Τα δωμάτια μας είναι καλοδιατηρημένα και προσφέρουν την αίσθηση της σπιτικής ατμόσφαιρας. Υπάρχει ακόμα ιδιωτικό φωτισμένο parking και barbeque για να απολαμβάνετε όμορφες βραδιές στον κήπο μας.
Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην καφετέρια μας Zino Bar, που βρίσκεται μπροστά στην χρυσαφένια παραλία και απέχει 150 m από τα διαμερίσματα.

Με χαρά θα σας καλωσορίσουμε στο JOLANDA’S HOUSE.

Πολιτική Κράτησης

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν όλα τα πρόσθετα έξοδα όπως καθαρισμό, κλιματισμό και πρόσβαση στο internet.

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε κράτηση τότε πρέπει να γίνει κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, του 30% του συνολικού κόστους

Πολιτική Ακύρωσης

Αν ακυρώσετε 22 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία που αρχίζει η κράτηση, η προκαταβολή επιστρέφεται (μείον το κόστος των τραπεζικών εμβασμάτων).

Εάν ακυρώσετε εντός 21 ή λιγότερων ημερών πριν από την άφιξη, τότε η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.